SQAS assessments

SQAS assessments

De SQAS is een beoordelingssysteem voor alle partijen in de chemielogistiek. De chemische industrie in Europa gebruikt hoofdzakelijk de logistieke diensten van derden voor opslag, behandeling en vervoer van grondstoffen, tussen- en eindproducten. De chemische bedrijven willen zich hierbij ervan verzekeren dat deze taken op een veilige en kwalitatief hoogstaande wijze uitgevoerd worden. Er zijn modules voor transport, tankreiniging, opslag en distributie.
Meer ...
EFTCO Food assessments

EFTCO Food assessments

Het EFTCO Food Asessment is gericht op tankreinigingsstation voor tankwagens en silowagens. De vragenlijst kan worden gebruikt voor bedrijven die hoofdzakelijk tank- en silowagens inwendig reinigen van tanks/silo's voor bedrijven die actief zijn in de voedingsmiddelen. De vragenlijst is een toevoeging op het SQAS Cleaning Station assessment en behandelt specifieke voedselveiligheidsaspecten die relevant zijn in de tankreiniging.
Meer ...
IMPCAS/CDI assessments

IMPCAS/CDI assessments

Het IMPCAS (International Marine Packed Cargo Audit Scheme; voorheen CDI-MPC) is een beoordelingsysteem om managementsystemen, ten aanzien van Responsible Care, kwaliteit, veiligheid en milieu, van de leveranciers van deepsea logistieke diensten op uniforme wijze te laten evalueren door onafhankelijke onderzoekers, door middel van een gestandaardiseerde vragenlijst, en zodoende herhaling door verschillende chemische bedrijven te vermijden.
Meer ...